Anette Brøndum Skau den 26-09-2014

Ny souschef på Søhusskolen

Vores souschef og leder for ungeafdelingen på Søhusskolen Ann Colstrup har valgt at gå på pension.
    Vi har derfor ansat Bjarne Larsen som ny souschef på Søhusskolen.
    Bjarne er 38 år og har i 2 år arbejdet som afdelingsleder på Sletten Skole i Nordfyns Kommune - Fra 2002 til 2012 arbejdede Bjarne som lærer på H.C. Andersen Skolen i Vollsmose.
    I perioden 2008 - 2011 tog han en diplomuddannelse i ledelse.

Bjarne er gammel elev fra Søhusskolen - han forlod skolens 10. klasse i 1995.

Jeg er helt sikker på, at vi har truffet et rigtig godt valg og ønsker Bjarne Larsen velkommen til både Søhusskolen og ledelsesfællesskabet i Odense Nord

Erling Pedersen

Ny afdelingsleder på Stige Skole
    Vores afdelingsleder på Stige Skole Rasmus Lund fik et nyt job her til starten af det nye skoleår.

Vi har derfor nu ansat en ny afdelingsleder -  Maybritt Bøye.
    Maybritt er 50 år og har siden 2006 arbejdet som lærer på Abildgårdskolen. I foråret 2014 afsluttede Maybritt en diplomuddannelse i ledelse.
    Maybritt skal være daglig leder for OBS-klasserne på Stige Skole - udover det skal hun arbejde i børneskolen i Stige samt med tværgående opgaver i hele skolefælleskabet.
    Jeg er helt overbevist om, at vi har truffet et rigtig godt valg og ønsker Maybritt Bøye velkommen til både Stige Skole og ledelsesfællesskabet i Odense Nord

Erling Pedersen

Ingen aktuelle nyheder